Technische dienst

Zoekt u als bedrijf hulp van een technische dienst? Wij gaan graag voor u aan de slag! We hebben jarenlange ervaring in diverse utiliteitsinstallaties, met werkzaamheden in nieuwbouw, renovatie en onderhoud als technische dienst.

Utiliteitsinstallaties

Wij hebben ervaring met verschillende gebouwbeheersystemen, voornamelijk Siemens Desigo en Priva. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het zoeken naar storingen in utiliteitsinstallaties. Ook zijn we bekend met het werken aan ‘gevoelige’ installaties. Bent u op zoek naar een deskundige en betrokken partij voor doelmatig (duurzaam) beheer en onderhoud van uw ETD in gebouwgebonden installaties in uw pand(en)? Bel of mail ons gerust voor advies en een passend voorstel voor beheer en onderhoud.

Nieuwbouw, renovatie en onderhoud

U kunt bij ons terecht bij nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Wij werken graag aan uw plannen, al dan niet in combinatie met andere partijen.

Technische dienst aanvragen

Laat ons weten wat we voor u of uw bedrijf
kunnen betekenen. En dan komen we zsm bij u terug.

    Meer Elektrotechniek

    Installaties

    U kunt voor iedere elektrotechnische klus contact met ons opnemen. We kunnen uw groepenkast uitbreiden, of helemaal vervangen. Maar ook voor het bijplaatsen van een stopcontact kunt u een beroep op ons doen. We kunnen ook de volledige elektrische installatie in uw woning maken, vervangen, uitbreiden, controleren of in kaart brengen. Kortom, voor alle elektrotechnische werkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres.

    Onderhoud

    Onderhoud aan installaties? Denk hierbij aan een periodieke controle van uw brandmeldcentrale, want u moet er van uit kunnen gaan dat hij zijn werk doet bij geval van brand. Of denk aan het onderhoud van uw meterkast. Wanneer heeft u de meterkast in uw woning of pand voor het laatst laten nakijken? Dit is belangrijk om een kortsluiting of stroomstoring in uw woning te voorkomen.