Onderhoud

Onderhoud aan installaties? Denk hierbij aan een periodieke controle van uw brandmeldcentrale, want u moet er van uit kunnen gaan dat hij zijn werk doet bij geval van brand. Of denk aan het onderhoud van uw meterkast. Wanneer heeft u de meterkast in uw woning of pand voor het laatst laten nakijken? Dit is belangrijk om een kortsluiting of stroomstoring in uw woning te voorkomen.

Onderhoud brandmeldcentrale

Meer Elektrotechniek kan als beheerder voor uw brandmeldinstallatie de maandelijkse en 4-maandelijkse controle van uw brandmeldinstallatie verzorgen. Het jaarlijkse onderhoud doen we in combinatie met derden.

Onderhoud meterkast

We kunnen uw groepenkast controleren volgens de voorschriften NEN3140. Als er zich vreemde uitschakelingen voordoen in uw groepenkast kunnen we ons in uw installatie verdiepen en meestal weten we dan de boosdoener te traceren, zodat uw probleem opgelost wordt.  

Onderhoud aanvragen

..

    Meer Elektrotechniek

    Technische dienst

    Zoekt u als bedrijf hulp van een technische dienst? Wij gaan graag voor u aan de slag! We hebben jarenlange ervaring in diverse utiliteitsinstallaties, met werkzaamheden in nieuwbouw, renovatie en onderhoud als technische dienst.

    Installaties

    U kunt voor iedere elektrotechnische klus contact met ons opnemen. We kunnen uw groepenkast uitbreiden, of helemaal vervangen. Maar ook voor het bijplaatsen van een stopcontact kunt u een beroep op ons doen. We kunnen ook de volledige elektrische installatie in uw woning maken, vervangen, uitbreiden, controleren of in kaart brengen. Kortom, voor alle elektrotechnische werkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres.