Monteur service en onderhoud installaties Burdaard

Op zoek naar een betrouwbare elektricien in Burdaard voor onderhoud aan uw installaties? Bij Meer Elektrotechniek staan we voor u klaar. Wij begrijpen het belang van regelmatige controles, zoals een periodieke controle van uw brandmeldcentrale. U moet erop kunnen vertrouwen dat deze correct functioneert in geval van brand. Daarnaast is het essentieel om uw meterkast regelmatig te laten nakijken om kortsluitingen of stroomstoringen te voorkomen.

Professionele elektriciën in Burdaard

Onze goed opgeleide medewerkers zorgen ervoor dat we altijd kwaliteit leveren. We blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied en volgen relevante cursussen. Zo kunnen we voldoen aan de veranderende regelgeving. Bovendien zijn we nieuwsgierig naar nieuwe technieken die ons werk efficiënter maken. Als bewijs van ons vakmanschap zijn we erkend lid van InstallQ (www.installq.nl) en www.echteinstallateur.nl. Deze erkenning waarborgt onze kennis en vaardigheden. Ons bedrijf wordt regelmatig gecontroleerd op kwaliteit en we voeren onze werkzaamheden uit volgens de geldende normen en eisen.

Storing bij elektra, elektriciteit of elektrische
installaties in Burdaard

Bij Meer Elektrotechniek streven we naar betrouwbare installaties. U kunt altijd vertrouwen op de goede werking, veiligheid en functionaliteit van uw elektrotechnische installatie. Storingen lossen we snel op en kleine aanpassingen voeren we direct uit. Onze betrouwbaarheid blijkt ook uit onze afspraken; we komen altijd onze beloftes na. Mocht er onverhoopt iets niet kunnen doorgaan, dan nemen we tijdig contact met u op. Kies voor Meer Elektrotechniek als uw betrouwbare partner in elektrotechniek.

Onderhoud in Burdaard aanvragen

..

    Meer Elektrotechniek

    Technische dienst

    Zoekt u als bedrijf hulp van een technische dienst? Wij gaan graag voor u aan de slag! We hebben jarenlange ervaring in diverse utiliteitsinstallaties, met werkzaamheden in nieuwbouw, renovatie en onderhoud als technische dienst.

    Installaties

    U kunt voor iedere elektrotechnische klus contact met ons opnemen. We kunnen uw groepenkast uitbreiden, of helemaal vervangen. Maar ook voor het bijplaatsen van een stopcontact kunt u een beroep op ons doen. We kunnen ook de volledige elektrische installatie in uw woning maken, vervangen, uitbreiden, controleren of in kaart brengen. Kortom, voor alle elektrotechnische werkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres.