Installateur Dokkum

U kunt voor iedere elektrotechnische klus contact met ons opnemen. We kunnen uw groepenkast uitbreiden, of helemaal vervangen. Maar ook voor het bijplaatsen van een stopcontact kunt u een beroep op ons doen. We kunnen ook de volledige elektrische installatie in uw woning maken, vervangen, uitbreiden, controleren of in kaart brengen. Bent u op zoek naar een installateur in Dokkum of omgeving? U bent bij ons voor alle elektrotechnische werkzaamheden
aan het juiste adres.

Groepenkast installeren

We kunnen de groepenkast in uw nieuwe woning plaatsen of de bestaande groepenkast vervangen. Dit laatste doen we bijvoorbeeld wanneer uw oude groepenkast niet goed meer functioneert of dusdanig aangepast moet worden, waardoor het beter is om een nieuwe groepenkast te plaatsen.

Groepenkast aanpassen of uitbreiden

Uw bestaande groepenkast uitbreiden met een aantal groepen, aardlekschakelaars of een hoofdschakelaar is geen enkel probleem. Natuurlijk zorgen we er dan ook direct voor dat uw groepenkast voldoet aan de huidige eisen.

Complete elektrische installatie

We kunnen de complete elektrische installatie in uw gebouw aanleggen, vervangen, uitbreiden, controleren en in kaart brengen.

Installateur aanvragen in Dokkum

    Meer Elektrotechniek

    Technische dienst

    Zoekt u als bedrijf hulp van een technische dienst? Wij gaan graag voor u aan de slag! We hebben jarenlange ervaring in diverse utiliteitsinstallaties, met werkzaamheden in nieuwbouw, renovatie en onderhoud als technische dienst.

    Onderhoud

    Onderhoud aan installaties? Denk hierbij aan een periodieke controle van uw brandmeldcentrale, want u moet er van uit kunnen gaan dat hij zijn werk doet bij geval van brand. Of denk aan het onderhoud van uw meterkast. Wanneer heeft u de meterkast in uw woning of pand voor het laatst laten nakijken? Dit is belangrijk om een kortsluiting of stroomstoring in uw woning te voorkomen.