Elektricien Dokkum

Meer Elektrotechiek, uw elektricien in Dokkum is een betrouwbare partner voor al uw elektrische behoeften. Of u nu een elektrische installatie nodig hebt, een reparatie moet laten uitvoeren of gewoon advies wilt, Meer Elektrotechniek staat voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte en ontdek hoe wij uw wensen kunnen vervullen.

Elektrische Installaties

Van het installeren van stopcontacten tot het volledig bedraden van een nieuw huis, onze deskundige elektriciens zorgen voor een veilige en efficiënte installatie.

Reparaties en Onderhoud

Heeft u last van storingen, kortsluitingen of andere elektrische problemen? Meer Elektrotechniek staat klaar om snel en effectief reparaties uit te voeren en preventief onderhoud te bieden om toekomstige problemen te voorkomen.

Verlichting

Wij kunnen u helpen bij het ontwerpen en installeren van verlichtingssystemen die voldoen aan uw esthetische en functionele eisen, inclusief LED-verlichting voor energiebesparing.

Elektricien aanvragen
in Dokkum

    Meer Elektrotechniek

    Technische dienst

    Zoekt u als bedrijf hulp van een technische dienst? Wij gaan graag voor u aan de slag! We hebben jarenlange ervaring in diverse utiliteitsinstallaties, met werkzaamheden in nieuwbouw, renovatie en onderhoud als technische dienst.

    Onderhoud

    Onderhoud aan installaties? Denk hierbij aan een periodieke controle van uw brandmeldcentrale, want u moet er van uit kunnen gaan dat hij zijn werk doet bij geval van brand. Of denk aan het onderhoud van uw meterkast. Wanneer heeft u de meterkast in uw woning of pand voor het laatst laten nakijken? Dit is belangrijk om een kortsluiting of stroomstoring in uw woning te voorkomen.